Resultaten terwijl we nog maar in de test fase zaten………

Graag willen we al met jullie delen welke spectaculaire resultaten we hadden in de testfase.

Casus 1

Een client gebruikte de fire lijn na advies thuis, ze behandelde haar gelaat dagelijks met de aanbevolen producten.

Tijdens de behandelingen daarna zagen we dat de reactiviteit in het gelaat zo goed als weg was, echter haar decolleté bleef reactief.

Na evaluatie bleek dat mevrouw de producten enkel in haar gelaat gebruikte en niet op hals en decolleté, hier was dus duidelijk de kracht van de producten te onderscheiden in de zones waar het gebruikt werd.

Casus 2 

Een client gebruikte de Earth lijn voor haar onzuivere en vettere huid, op korte termijn verdwenen deze onzuiverheden en de huid werd egaler.

Na een aantal weken kregen wij de feedback dat de huid meer begon te “vragen”, hier was duidelijk zichtbaar dat we eerst opgeruimd hadden en dan konden toevoegen.

Casus 3

Een client had geen doorbloeding meer in een litteken met als gevolg dat er een blijvende storing zat in de pigmentatie van die zone.

Na advies gebruikte hij de Wood lijn om zo alles “weer in gang te zetten”, waardoor slechts al binnen een week resultaat zichtbaar was in de vermindering van pigmentatie stoornissen. Hier was duidelijk zichtbaar dat als bloed niet beweegt er ook geen voedingstoffen meer bewegen en we zo ook geen gezonde cel activiteit kunnen verkrijgen.

Casus 4

Een client gebruikte na advies het Water serum onder haar ogen voor de storende fijne lijntjes en wallen, slechts na een tweetal weken kregen we van mevrouw de feedback dat ze het commentaar kreeg van omringende vrienden en familie dat ze er “fris” uit zag. Hier was duidelijk zichtbaar dat transport een belangrijke functie had zowel als de verstevigende eigenschappen van de Water lijn.

Casus 5

Een client met een perkament achtige huid kwam na advies in aanraking met de Metal lijn.

Deze dame was zeer hoogwaardige producten gewend en was dus zeer bang voor de overstap.

Na enkele dagen kregen wij de feedback dat haar huid geweldig aanvoelde en dat ze haar öude”producten totaal niet miste.

Bij de eerstvolgende behandeling was ook zeer duidelijk te zien dat het vochtdepot van binnen was hersteld.

Blijf verbonden

Meer blogartikelen